Wetenschappelijk en innovatief

Tsuru is in 2013 opgericht door twee ervaren ondernemers in de geestelijke gezondheidszorg en consumenten elektronica. Zij realiseerden zich dat veel mensen zich niet gezond en niet gelukkig voelen en besloten hun twee disciplines te combineren. Door een innovatieve combinatie van technologie, psychologie en (leefstijl) wetenschappen willen zij het voor iedereen mogelijk maken gezonder en gelukkiger te worden.

Tsuru streeft ernaar om de meest recente wetenschappelijke inzichten te gebruiken. Daarvoor werken we samen met universiteiten en onderzoeksinstituten zoals TNO. Tsuru heeft, samen met een groep van medisch specialisten en wetenschappers, meer dan vier jaar geïnvesteerd in het ontwikkelen van een model op basis van evidence-based vragenlijsten en algoritmes. Zowel de profilering als het coachingsprogramma van Tsuru zijn gebaseerd op technieken die in psychotherapeutische settings gebruikt worden.

Tsuru speelt in op relevante ontwikkelingen op het gebied van onder meer app-technologie, de 'quantifiable self' en artificial intelligence. Door slimmer te worden, kan Tsuru nog persoonlijker coachen.

Kijk op onderstaande link voor een overzicht van alle mensen die bijdragen aan Tsuru.

Tno Ifl Zwart Logo