Tsuru Power Coins sparen

Motiveer werknemers

Uit onderzoek blijkt dat gezonde gewoontes beter worden vasthouden als er een beloning tegenover staat. Dat geldt natuurlijk ook voor werknemers. Tsuru laat ze niet alleen aan hun eigen gezondheid werken met de Tsuru App, maar biedt gelijktijdig ook de mogelijkheid om Power Coins te sparen voor flinke kortingen in grote webwinkels.

Tsu17005 01 Tsuru App Punten V12 2

Hoe werkt het?

De werkgever kan ervoor kiezen om mee te doen aan het Power Coins spaarsysteem. Het bedrag dat maandelijks opzij wordt gezet voor medewerkers is dan nader te bepalen. Gemiddeld is dit vanaf € 2,50 per maand. Werknemers ontvangen Power Coins in de Tsuru App voor diverse handelingen, zoals een uitdaging accepteren, dagelijkse- en wekelijkse vragen beantwoorden of een blog lezen. Deze Power Coins kunnen ze na een tijdje inwisselen voor een waardebon, die bij een grote webwinkel verzilverd kan worden.

Wat levert het mij op?

De werkgever heeft een werknemer die nóg gemotiveerder is om aan zijn of haar eigen gezondheid en ontwikkeling te werken, en de werknemer kan Power Coins verzilveren voor een tegoedbon. Zo blijft het voor iedereen leuk om met gezondheid bezig te zijn.

Wat gebeurt er als ik niet meedoe aan het spaarsysteem?

Werknemers kunnen dan nog steeds Power Coins sparen in de Tsuru app, maar deze kunnen niet verzilverd worden.