Zakelijk

Zet nu de eerste stap naar een gezonde organisatie

Een te hoge werkdruk en stress zijn, met 25%, de belangrijkste veroorzakers van ziekteverzuim. Het verborgen ziekteverzuim, dus medewerkers die wel aanwezig zijn, maar niet productief, is nog vele malen groter. Als deze medewerkers lang door blijven werken met gezondheidsklachten, bestaat er een grote kans op een burn-out. Met lange afwezigheid en bijbehorende hoge kosten als resultaat.

Daarom is er Tsuru. Tsuru verhoogt de fysieke en mentale gezondheid van medewerkers én maakt deze inzichtelijk voor het management. Want de mentale en fysieke gezondheid hebben direct effect op de productiviteit, ziekteverzuim en motivatie. 

Tsuru verandert gedrag en richt zich daarbij op vaardigheden die een medewerker kan aanleren, waardoor hij beter kan omgaan met werkdruk en stress. Tsuru heeft een persoonlijke, holistische benadering en is evidence-based. De oprichters hebben, samen met een groep van medisch specialisten en wetenschappers, meer dan vier jaar geïnvesteerd in het ontwikkelen van een model op basis van algoritmes. Zowel de profilering als het coachingsprogramma van Tsuru is gebaseerd op technieken die in psychotherapeutische settings gebruikt worden.

Tsuru daagt uit, informeert, inspireert en analyseert

Tsuru combineert interactieve online techniek met een persoonlijke aanpak, wetenschappelijke kennis, dagelijkse coaching en real-time inzicht.

Tsuru online personal coach

Holistisch

Tsuru bekijkt een werknemer als geheel: wij analyseren en maken een persoonlijk profiel op basis van alle facetten van de leefstijl. Wat volgt zijn persoonlijke uitdagingen, uitleg en verdiepende informatie in onze inspirerende blogs.

App wetenschappelijk gezondheid

Wetenschappelijk

Tsuru wordt ontwikkeld door een team van ervaren wetenschappers en medisch specialisten. Deze kijken voortdurend welke nieuwe inzichten bij kunnen dragen aan gezondheid, geluk en motivatie.

Dageliijkse gezondheids training app

Dagelijks

Tsuru coacht in fases van 12 weken. Een deelnemer krijgt dagelijks uitdagingen op basis van de zes leefstijl domeinen. De coaching is interessant, origineel en belonend, waardoor medewerkers het volhouden.

Bedrijf inzicht gezondheid medewerkers

Real-time inzicht

De Tsuru app begeleidt de deelnemer, meet de wekelijkse voortgang en geeft feedback. Een manager kan in het Tsuru Dashboard op elk moment inzien hoe het is gesteld met het welzijn en de motivatie van werknemers.

Resultaten met Tsuru

Tsuru levert niet alleen een positieve bijdrage aan de bedrijfsresultaten. Het laat medewerkers zien dat je hen in staat wilt stellen om het beste uit zichzelf te halen, elke dag opnieuw.

zakelijk-dashboard.png

Dit brengt Tsuru:

  • verhoging productiviteit
  • werkelijk betrokken werknemers
  • minder verzuim en verborgen verzuim
  • creativiteit en innovatie
  • meer loyaliteit en minder verloop
  • betere verhoudingen op de werkvloer
  • een goed werkgeversimago


Uit onderzoek blijkt dat investeringen in de mentale en fysieke fitheid van medewerkers kunnen leiden tot wel 100% meer motivatie, 50% minder ziekteverzuim en 20% hogere productiviteit.img-waarom-bottom.png

Uitgelichte blogberichten

02 mrt. 2018

Dit is de reden waarom we open moeten zijn over depressie

Dit is de reden waarom we open moeten zijn over depressie

Dankzij de toegenomen media-aandacht wordt het taboe op depressie steeds meer doorbroken. Drs. Jessy Brouwers, psychotherapeut/klinisch psycholoog en Tsuru expert, legt uit waarom we een depressie serieus moeten nemen.

05 feb. 2018

Ontdek de 6 signalen die wijzen op mentale stress bij medewerkers

Ontdek de 6 signalen die wijzen op mentale stress bij medewerkers

Mentale stress op de werkvloer kan vele oorzaken hebben. Voor managers is het vaak lastig om stress bij een medewerker te signaleren voordat het te laat is. Deze signalen vertellen dat er iets aan de hand is.

14 dec. 2017

Wie beoordeelt in de toekomst jouw functioneren?

Wie beoordeelt in de toekomst jouw functioneren?

Beoordelingsgesprekken passen niet meer in de huidige maatschappij. We gaan naar een toekomst waarin professionals elkaar altijd en overal kunnen beoordelen. Welke vorm van feedback haalt het beste in werknemers naar boven?