Tsuru onderdelen

Met Tsuru zet je kleine stapjes richting een grote verbetering in geluk en gezondheid. Dit doen we met de volgende onderdelen in de Tsuru App.

Je persoonlijke, mobiele coach: Tsuru is jouw dagelijkse leefstijlcoach. Wij sturen je elke dag eenvoudige uitdagingen die je motiveren om je gedrag aan te passen. 

Inspirerende blogsDe dagelijkse uitdagingen worden ondersteund met inspirerende blogs. Als je weet waarom we je een bepaalde uitdaging sturen, is het nog makkelijker om het toe te passen.

Gevoelsthermometer: Elke dag vragen we hoe jij je voelt en of je zin hebt in je werkdag. In eerste instantie is dit een eyeopener voor jezelf. Je wordt je bewust van je gemoedstoestand. Het is ook een ultieme mogelijkheid om op anonieme wijze feedback te geven aan je werkgever. Een werkgever is gebaat bij gemotiveerde medewerkers die lekker in hun vel zitten. 

Tsuru Score: Tsuru stelt je wekelijks enkele vragen om te zien hoeveel vooruitgang je boekt. In het homescherm geven we je 'Tsuru Score' op geluk, gezondheid en motivatie weer. De meer gedetailleerde voortgang vind je terug in het voortgangsscherm.

Trofeeën: Beloningen werken stimulerend. Wanneer je een mijlpaal behaald hebt, krijg je een 'achievement'. Word jij ook een echte Tsuru Guru?

Werken aan je mentale- en fysieke fitheid. Waar en wanneer je maar wilt.

Kenmerken

We vinden het belangrijk dat Tsuru voldoet aan alle technische verwachtingen en veiligheidsvoorschriften.
Daarom heeft de Tsuru App de volgende kenmerken:

Veilig
Het gebruik van Tsuru is veilig. We maken gebruik van end-to-end encryptie en certificaten. Zo kan niemand bij jouw persoonlijke gegevens.  

Beschikbaar voor Android en iOS 
Tsuru is beschikbaar voor Android en iOS telefoons en tablets. 

Regelmatige updates
We publiceren een paar keer per maand een nieuwe versie van de app waarin mogelijke bugs zijn opgelost. En belangrijker, waarin we zoveel mogelijk jullie feedback ten aanzien van gebruiksvriendelijkheid-  en plezier hebben verwerkt!

Support
Op deze site staan veelgestelde vragen en kun je een eigen vraag kwijt als deze er niet tussen staat. Geef ons je tips en suggesties, daar leren we van! 

Delen via social media
Lees je iets interessants? Je kunt de Tsuru blogs direct delen via je social media kanalen. 

Notificaties

Tsuru stuurt je elke dag notificaties over uitdagingen of vragen die we je willen stellen. Zo blijft Tsuru 'top-of-mind'.