Dit is Tsuru

Jouw persoonlijke, dagelijkse leefstijlcoach 

Gezonde mensen zijn gelukkiger, en dit geldt ook andersom. Mensen die lekker in hun vel zitten, zijn vaak gezonder. Maar wist je dat:

  • 1 op de 7 mensen last heeft van verschijnselen van een burn-out?
  • Bijna de helft van de Nederlanders van 18 jaar en ouder overgewicht heeft?
  • Een derde van het verzuim in Nederland een psychische oorzaak heeft?

Daarom is er Tsuru. Tsuru maakt het voor iedereen mogelijk om gezond en gelukkig te worden. 

Gezond en gelukkig, op een manier die bij jou past.

Tsuru gunt iedereen een passende coach. 

Dit vinden we belangrijk:

  • Tsuru is holistisch: we bekijken jou als geheel. Wie jij bent, bepaalt hoe jij eet, beweegt, slaapt en werkt. Dit is niet los van elkaar te zien.
  • Tsuru is wetenschappelijk: we werken al jaren samen met belangrijke wetenschappers en specialisten op het gebied van leefstijl, gedrag en motivatie op de werkvloer. We houden trends en ontwikkelingen voor je in de gaten, zodat je altijd weet wat goed voor je is.
  • Tsuru is dagelijks: Tsuru kent geen werktijden. We zijn er altijd voor je, 24/7. We inspireren je dagelijks met voor jou geselecteerde uitdagingen en blogs.
  • Tsuru is persoonlijk: we weten wie je bent en wat je persoonlijke voorkeuren en valkuilen zijn. We weten dus ook hoe we jou kunnen uitdagen om het beste uit jezelf te halen!
  • Tsuru verandert gedrag: we schrijven geen dieet of trainingsprogramma voor. We dagen je uit om uit je comfortzone te treden, gezonde keuzes te maken en om te gaan met de verleidingen van alledag. 

Features van Tsuru

Powercoins sparen

Power Coins sparen

Dagelijks Power Coins sparen gebeurt bijna vanzelf en werkt heel motiverend. Kies ervoor om deze Power Coins om te laten zetten in fijne kortingen!

Persoonlijk profiel

Persoonlijk profiel

Na het invullen van vragenlijsten, krijgen werknemers een persoonlijk profiel van waaruit ze worden gecoacht. Na een week ontvangen ze een uitgebreid persoonlijk profielrapport.

Dagelijkse en wekelijkse vragen

Dagelijkse en wekelijkse vragen

Werknemers beantwoorden in de App dagelijkse vragen zoals 'Heb je zin in je werkdag?' en wekelijkse voortgangsvragen zoals 'Hoe heb je je deze week gevoeld?'Dit creëert bewustzijn en levert relevante informatie op voor het management. Ook is het mogelijk om bedrijfsspecifieke vragen te gebruiken.

Tsuru Meter

Tsuru Meter

Geluk, motivatie en gezondheid meten kan heel eenvoudig en snel met scores uit de dagelijkse en wekelijkse vragen.

Dagelijkse uitdagingen

Dagelijkse uitdagingen

Kleine 'challenges' op het gebied van stress, motivatie, voeding, bewegen, psyche en slaap geven uitleg en inspiratie om gezonde keuzes te maken, elke dag weer. Aan elke uitdaging zijn inspirerende Tsuru blogs gekoppeld. Eerdere uitdagingen zijn terug te zien in het uitdagingendagboek.

Blogoverzicht

Blogoverzicht

De nieuwste blogs en video's in het handige blogoverzicht.

Dagelijkse newsfeed

Dagelijkse newsfeed

Een dagelijkse update van het belangrijke (inter)nationale nieuws in gezondheid, werk, stress en geluk.

Tsuru You

Tsuru You

Werknemers bekijken zichzelf via de Bio Motion Walker, met gegevens zoals BMI en lengte.

Tsuru dashboard

Tsuru Dashboard

Krijg inzicht in het welzijn en de motivatie van medewerkers, en leg ze naast andere KPI's zoals productiviteit en ziekteverzuim. Volledig anoniem en met behoud van privacy. Dit kan per afdeling, locatie of zelfs binnen de gehele organisatie. Hiervoor geldt een minimaal aantal deelnemers van 20.

Tsuru Certificering

Tsuru Certificering

Wees trots op het gebruik van Tsuru en de resultaten die daarmee behaald worden! De Tsuru Certificering maakt het mogelijk te laten zien dat de organisatie de motivatie, geluk en gezondheid van werknemers als prioriteit beschouwt.

Eigen look & feel van App en Dashboard

Eigen look & feel van App en Dashboard

Het is mogelijk om de look & feel van Tsuru aan te passen aan de look & feel van de eigen organisatie.

Tsuru You

Implementatie programma

Wij helpen Tsuru succesvol te introduceren binnen de organisatie, zodat veel medewerkers het gaan gebruiken.

Wij werken met Tsuru