De vijf beste sportapps om aan je dagelijkse dosis beweging te komen

Geplaatst: 17 januari 2018

Moeite om van de bank of je bureaustoel af te komen? Wij hebben vijf gevarieerde beweegapps voor je geselecteerd die ook nog eens gratis zijn. Hiermee wordt bewegen een eitje, zelfs op het werk.

1. Stand Up
Vergeet je altijd om tussendoor wat vaker op te staan? De app Stand Up helpt je hierbij. Elk uur geeft de app een signaal dat het tijd is om te gaan bewegen. Zo voorkom je rug- en nekklachten door teveel zitten. Op dit moment is de app alleen nog verkrijgbaar in de App Store.

2. Tep
Tep is een digitale giraffe die je in leven moet houden en laat groeien door meer te bewegen. De app werkt zowel met gps als met activiteitstrackers. Het is mogelijk om tijdens het sporten feedback te krijgen van Tep. Voor elke prestatie krijg je munten waarmee je Tep kunt voorzien in zijn behoefte. Beweeg je onvoldoende, dan wijst Tep je hierop. De app is tot nu toe alleen toegankelijk voor Apple gebruikers.

3. Seven-minute workout
Tijd is geen issue met deze beweegapp. In zeven zware minuten doorloop je een aantal krachtoefeningen. Elke oefening, zoals squats of push-ups, bestaat uit dertig seconden met na elke tien seconden rust. Deze app brengt je hartslag zeker omhoog! Seven-minute workout is er voor Android en Apple.

4. Moves
Met Moves houd je een activiteitendagboek bij. Alle activiteiten die je doet, zoals lopen, fietsen of joggen, worden automatisch herkend en bijgehouden in de app. Hier wordt de afstand, duur en het aantal calorieën aan gekoppeld. De app is te downloaden in de App Store en Google Play Store.

5. Couch to 5K
Wil je gaan hardlopen, maar weet je niet hoe te beginnen? Dit trainingsprogramma helpt je goed op weg. In negen weken ga je drie keer per week een halfuur hardlopen. Selecteer je interactieve coach, deel je resultaten met vrienden en wordt lid van een community om er het maximale uit te halen. De app is verkrijgbaar voor Android en Apple. 


activiteiten     app     beweegapps     bewegen     dagelijks     sportapps    


Terug naar overzicht


Deel dit bericht:


0 Reacties

Plaats een reactie